Om oss

Ebap är grundat av Håkan Färnlöf och Karin Färnlöf Clarin. Vår passion är att hjälpa organisationer till bättre resultat genom att involvera och utveckla människorna, ”empowering business and people”. Som projektledare eller coach, utbildare eller rådgivare. Men alltid i ett nära partnerskap.

Håkan Färnlöf

Håkan Färnlöf

Håkan är en senior konsult inom affärs- och verksamhetsutveckling. Han har mångårig egen ledarerfarenhet som bl.a. Teknisk chef, Kvalitets- Personal- och Verksamhetsutvecklingschef. Håkan har även drivit implementering av Lean-baserade arbetssätt.

Som konsult är Håkans fokus att hjälpa företag inom strategi och förändring, samt med värderingsdrivet ledarskap. Håkan verkar som stöd till en hel organisation eller som coach för enskilda chefer. Håkan har en genuin tro på människan, kombinerat med stark helhetssyn och gedigen affärsorientering. Han är strukturerad, resultatorienterad och en mycket god kommunikatör.

Favoritverktyg: Min dator Ledord: No problem can withstand the assault of sustainable thinking (Voltaire)

Karin Färnlöf Clarin

Karin Färnlöf Clarin

Karin är en senior konsult och ledare med mer än 25 års erfarenhet av ledning, styrning och rådgivning, inom både privat och offentlig verksamhet. Hon har omfattande erfarenhet av förändringsledning, projektstyrning, utredningar, coachning och workshop-facilitering. Hon har också mångårig erfarenhet inom strategisk HR och lärande/kompetensfrågor. Hon har verkat i roller som verksamhetschef/stabschef, kompetensutvecklingschef och konsultchef, samt som projektledare och specialiststöd. Hon hjälper sina kunder med att förankra och driva utvecklings- och förändringsarbete, med utredningar, analyser och beslutsunderlag, som stöd till enskilda individer, eller som projektledare/uppdragsansvarig. Karin har god helhetssyn och kommunikativ förmåga, är strukturerad och analytisk i sitt arbetssätt och har ett starkt fokus på leverans och affärsnytta .

Favoritverktyg: min whiteboardtavla 

Ledord: You influence more by what you ask, than by what you tell

 

Policy för hantering av personuppgifter enligt GDPR inom EBAP AB    Din personliga integritet är självklar för oss och vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Klicka ovan för att ladda ner vår integritetspolicy i pdf-format.

Stäng meny